View all vacancies

Open sollicitatie

Van VLIET Flower Group

Wie zoeken wij

De Van VLIET Flower Group verwelkomt graag nieuwe collega's die onze organisatie willen versterken, zowel in het Westland als in Aalsmeer; ook als er op dit moment geen concrete vacature is.

Wat vragen wij

Waarom zou je wachten tot een vacature online komt? Jij kent jouw eigen talenten en pakt je kans! Met andere woorden, jij beschikt over vaardigheden die wij goed kunnen gebruiken en je kunt niet wachten om ons te vertellen waarom wij jou binnen ons bedrijf zouden verwelkomen.

Wat bieden wij

De Van VLIET Flower Group is een informele organisatie met een prettige werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden. Wij bieden iedereen de mogelijkheid zich te ontwikkelen middels scholing en trainingen en hebben een actieve personeelsvereniging.

Wil jij de Van VLIET Flower Group leren kennen? Vertel ons dan wat jouw vaardigheden en talenten zijn en wellicht spreken wij elkaar binnenkort in een kennismakingsgesprek!

Reageren

Laat ons weten waar je interesses liggen en wat je beschikbaarheid is. Dit kun je doen door een mail te sturen naar onderstaand emailadres met je CV en motivatiebrief.

sollicitaties@jvanvliet.com

Je kunt ook reageren via dit contact formulier:

  Naam *
  Telefoon nummer *
  Email adres *
  Stuur een bericht *
  CV
  CV
  Motivatie Brief
  Motivatie Brief
  * Required Field
  Your personal information will be kept strictly confidential and will not be sold, reused, rented, loaned or otherwise disclosed.


  WEBSHOP-LOGIN

  x