View all vacancies

Verlader

Van VLIET Potplants - Van Vliet Potplants B.V. Westland 40 hours per week

Over Ons

Van Vliet Potplants BV is een toonaangevende exporteur van potplanten in het Westland en onderdeel van de VAN VLIET Flower Group. De VAN VLIET Flower Group is een no-nonsense planten- en bloemen handelsbedrijf welke in meer dan 30 landen actief is, voornamelijk in Europa. De VAN VLIET FLOWER GROUP heeft 20 buitenlandse vestigingen, veelal Cash & Carries die steeds meer fungeren als regionale ‘hub’ en de VAN VLIET FLOWER GROUP in staat stellen om in te spelen op de lokale markten - Think Global, Act Local.

Van Vliet Potplants BV is een snelgroeiend bedrijf in een markt die volop in ontwikkeling is. De organisatie transformeert van een traditionele handelaar naar een full-serviceprovider met de klant als middelpunt. Dit stelt Van Vliet Potplants BV in staat om dagelijks prachtige groene producten te leveren die bijdragen aan het mooier en gezonder maken van onze leefomgeving.


Wie zoeken wij

Als Verlader ben jij verantwoordelijk voor de juiste en tijdige verlading van de ingekochte en verkochte producten. Je ontvangt de chauffeurs en zorgt ervoor dat producten door hen gelost en geladen kunnen worden. Ook zorg je ervoor dat de binnengekomen producten op de juiste plek in de productieruimte terecht komen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de verlading en voor de retourstroom van het fust. Je schakelt geregeld met collega’s van de afdeling verkoop en met de productiemedewerkers en hebt ook regelmatig contact met (externe) transporteurs.

Wat vragen wij

Je hebt MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur soortgelijke werkervaring opgedaan bij een exportbedrijf op de bloemenveiling of binnen de tuinbouwsector;
Je bent zelfstandig, nauwkeurig en kunt onder tijdsdruk werken;
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
Je hebt een flexibele werkhouding, zowel in werktijden als in werkzaamheden. Het betreft een functie waarbij in wisseldiensten wordt gewerkt (ochtend/middag/avond);
Je bent woonachtig in de omgeving Westland.

Wat bieden wij

Een uitdagende en afwisselende fulltime functie;
Goede arbeidsomstandigheden en doorgroeimogelijkheden;
Marktconforme arbeidsvoorwaarden;
Uitzicht op een vast contract bij gebleken geschiktheid;
Een prettige werksfeer bij een informele organisatie;
Actieve personeelsvereniging.

Reageren

Wij kijken uit naar je sollicitatie! Je kunt ons bereiken via de contactgegevens hieronder.

Henk van Wijk
0174 - 636887
sollicitaties@jvanvliet.com

Je kunt ook reageren via dit contact formulier:

  Naam *
  Telefoon nummer *
  Email adres *
  Stuur een bericht *
  CV
  CV
  Motivatie Brief
  Motivatie Brief
  * Required Field
  Your personal information will be kept strictly confidential and will not be sold, reused, rented, loaned or otherwise disclosed.


  WEBSHOP LOGIN

  x