View all vacancies

Meewerkend Voorman Logistiek (Aalsmeer)

Van VLIET Potplants - Van Vliet Potplants B.V. Aalsmeer 40 hours per week

Over Ons

Van Vliet Potplants BV is een toonaangevende exporteur van potplanten in het Westland en onderdeel van de VAN VLIET Flower Group. De VAN VLIET Flower Group is een no-nonsense planten- en bloemen handelsbedrijf welke in meer dan 30 landen actief is, voornamelijk in Europa. De VAN VLIET FLOWER GROUP heeft 20 buitenlandse vestigingen, veelal Cash & Carries die steeds meer fungeren als regionale ‘hub’ en de VAN VLIET FLOWER GROUP in staat stellen om in te spelen op de lokale markten - Think Global, Act Local.

Van Vliet Potplants BV is een snelgroeiend bedrijf in een markt die volop in ontwikkeling is. De organisatie transformeert van een traditionele handelaar naar een full-serviceprovider met de klant als middelpunt. Dit stelt Van Vliet Potplants BV in staat om dagelijks prachtige groene producten te leveren die bijdragen aan het mooier en gezonder maken van onze leefomgeving.


Wie zoeken wij

Ben jij bekend met de ins- en outs van de logistieke processen voor het verzendklaar maken van planten, steek je graag de handen uit de mouwen én ben op zoek naar een uitdaging waarbij je je (verder) kunt ontwikkelen als leidinggevende? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Meewerkend Voorman Logistiek ben je verantwoordelijk voor de logistieke processen binnen onze productiehal (‘box’). Het team in de box bestaat uit zo’n 8-10 boxmedewerkers. Met dit team zorg je er elke dag opnieuw voor dat de planten op tijd klaar zijn voor transport naar onze klanten.

Je verzorgt de planning en de werkverdeling en hebt het totaaloverzicht over jouw deel van de box. Jij zorgt ervoor dat de juiste collega op de juiste plek staat en dat er waar nodig tijdig uitzendkrachten worden ingezet. Je begeleidt je collega’s waar nodig en stimuleert hen om zo optimaal mogelijk te presteren. En uiteraard werk je zelf actief mee in het logistieke proces.

Gedurende de dag rapporteer je over de voortgang van het logistieke proces aan de verkopers en de directeur Potplanten.

Wat vragen wij

Je hebt MBO werk- en denkniveau;
Je hebt ervaring met het logistieke veilproces en bij voorkeur ook ervaring met het aansturen van dit proces;
Kennis van planten is een pre;
Je krijgt er energie van om met mensen te werken, hen te motiveren, instrueren en aan te sturen;
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
Je hebt een flexibele houding; zowel in werktijden als in werkzaamheden;
Je bent collegiaal, zelfstandig, nauwkeurig en stressbestendig.

Wat bieden wij

Een uitdagende en afwisselende functie;
Een platte en informele organisatie waar je jezelf kunt ontwikkelen en waar jouw vernieuwende ideeën worden gewaardeerd;
Marktconforme arbeidsvoorwaarden;
Uitzicht op een vast contract bij gebleken geschiktheid;
Actieve personeelsvereniging.

Reageren

Ben jij de Meewerkend Voorman Logistiek die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen!

Bob Wasmus
0297-381801
sollicitaties@jvanvliet.com

Je kunt ook reageren via dit contact formulier:

  Naam *
  Telefoon nummer *
  Email adres *
  Stuur een bericht *
  CV
  CV
  Motivatie Brief
  Motivatie Brief
  * Required Field
  Your personal information will be kept strictly confidential and will not be sold, reused, rented, loaned or otherwise disclosed.


  WEBSHOP LOGIN

  x