View all vacancies

Meewerkend Voorman Logistiek

Van VLIET Potplants - Van Vliet Potplants B.V. Westland 40 hours per week

Over Ons

Van Vliet Potplants BV is een toonaangevende exporteur van potplanten in het Westland en onderdeel van de VAN VLIET Flower Group. De VAN VLIET Flower Group is een no-nonsense planten- en bloemen handelsbedrijf welke in meer dan 30 landen actief is, voornamelijk in Europa. De VAN VLIET FLOWER GROUP heeft 20 buitenlandse vestigingen, veelal Cash & Carries die steeds meer fungeren als regionale ‘hub’ en de VAN VLIET FLOWER GROUP in staat stellen om in te spelen op de lokale markten - Think Global, Act Local.

Van Vliet Potplants BV is een snelgroeiend bedrijf in een markt die volop in ontwikkeling is. De organisatie transformeert van een traditionele handelaar naar een full-serviceprovider met de klant als middelpunt. Dit stelt Van Vliet Potplants BV in staat om dagelijks prachtige groene producten te leveren die bijdragen aan het mooier en gezonder maken van onze leefomgeving.


Wie zoeken wij

Ben jij bekend met de ins- en outs van de logistieke processen voor het verzendklaar maken van planten en op zoek naar een volgende uitdaging waarbij je je (verder) kunt ontwikkelen als leidinggevende? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Meewerkend Voorman Logistiek ben je medeverantwoordelijk voor de logistieke processen binnen onze productiehal. Het team bestaat uit zo’n 40 logistiek medewerkers en wordt aangestuurd door een teamleider. Als meewerkend voorman ben je verantwoordelijk voor 2 productielijnen, je zorgt er met jouw team elke dag opnieuw voor dat de planten op tijd klaar zijn voor transport naar de klanten.

Dit betekent dat je de planning en de werkverdeling verzorgt, de kwaliteit controleert en veelvuldig met de verkopers en je teamleider afstemt. Daarnaast begeleid je collega’s waar nodig en stimuleer je hen om zo optimaal mogelijk te presteren. En uiteraard werk je zelf actief mee in het logistieke proces.

Wat vragen wij

Je hebt MBO werk- en denkniveau;
Je hebt ervaring met het logistieke veilproces en bij voorkeur ook ervaring met het aansturen van dit proces.
Kennis van planten is een pre;
Je krijgt er energie van om met mensen te werken, hen te motiveren, instrueren en aan te sturen;
Je beheerst de Nederlandse en Engelste taal;
Je hebt een flexibele houding; zowel in werktijden als in werkzaamheden;
Je bent collegiaal, zelfstandig, nauwkeurig en stressbestendig.

Wat bieden wij

Een uitdagende en afwisselende functie;
Een platte en informele organisatie waar je jezelf kunt ontwikkelen en waar jouw vernieuwende ideeën worden gewaardeerd;
Marktconforme arbeidsvoorwaarden;
Uitzicht op een vast contract bij gebleken geschiktheid;
Actieve personeelsvereniging.

Reageren

Ben jij de meewerkend voorman logistiek die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen!

Fred Wessteijn
0174 - 636 885
sollicitaties@jvanvliet.com

Je kunt ook reageren via dit contact formulier:

  Naam *
  Telefoon nummer *
  Email adres *
  Stuur een bericht *
  CV
  CV
  Motivatie Brief
  Motivatie Brief
  * Required Field
  Your personal information will be kept strictly confidential and will not be sold, reused, rented, loaned or otherwise disclosed.


  WEBSHOP LOGIN

  x