View all vacancies

Management Assistent

J. van VLIET Bloemenexport Westland 40 hours per week

Over Ons

J. van VLIET Bloemenexport BV is een exporteur van snijbloemen en is onderdeel van de Van VLIET Flower Group. Wij zijn zowel in het Westland als in Aalsmeer op het terrein van Flora Holland gevestigd. J van VLIET Bloemenexport BV is een groeiend bedrijf waar collegialiteit en een goede werksfeer een belangrijke factor zijn voor het resultaat.

Wie zoeken wij

Voor onze vestiging in het Westland zijn wij op zoek naar een Management Assistent. Je ontwikkeld en beheert rapportages over de uitvoering van de bedrijfsprocessen. Je denkt mee over de optimalisatie van de bedrijfsprocessen en zorgt ervoor dat de leidinggevenden tijdig over de relevante informatie beschikken om onze organisatie effectief te leiden.

Wat vragen wij

MBO+ / HBO niveau;
Administratief goed onderlegd en communicatief vaardig;
Nauwkeurig en zelfstandig kunnen werken;
Je hebt een flexibele werkhouding; zowel in werktijden als in werkzaamheden;
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
Ervaren in MS Office (met name Excel);
Ervaring met Axxerio is een pré;
Je bent woonachtig in de omgeving Westland.

Wat bieden wij

Wij bieden een uitdagend en fulltime dienstverband in een klein, prettig team. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren

Ben jij degene die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen! Je kunt ons bereiken via de contactgegevens hieronder.

sollicitaties@jvanvliet.com

Je kunt ook reageren via dit contact formulier:

Naam *
Telefoon nummer *
Email adres *
Stuur een bericht *
CV
CV
Motivatie Brief
Motivatie Brief
* Required Field
Your personal information will be kept strictly confidential and will not be sold, reused, rented, loaned or otherwise disclosed.


WEBSHOP LOGIN

x