View all vacancies
Junior Verkoper Bloemen Oost Europa
J. van VLIET Bloemenexport Westland 40 hours per week
Over OnsJ. van VLIET Bloemenexport BV is een exporteur van snijbloemen en is onderdeel van de Van VLIET Flower Group. Wij zijn zowel in het Westland als in Aalsmeer op het terrein van Flora Holland gevestigd. J van VLIET Bloemenexport BV is een groeiend bedrijf waar collegialiteit en een goede werksfeer een belangrijke factor zijn voor het resultaat.

Wie zoeken wijJ van Vliet Bloemenexport BV is binnen het huidige team in het Westland op zoek naar een Junior verkoper bloemen Oost Europa. Als junior verkoper ben je de administratieve kracht van de afdeling Verkoop Oost Europa. Jij maakt de export papieren en verzorg diverse administratieve werkzaamheden. Daarnaast kun je je eigen klantenkring krijgen waarbij jij, eventueel samen met een collega, verantwoordelijk bent voor de omzet van jouw klantenbestand. Daarbij onderhoud je contact met relaties door telefonische verkoop, pleeg je acquisitie, regel je het transport en bewaak je de betalingstermijn van jouw klanten.

Wat vragen wij Een DOENER met een hands on mentaliteit, sterk in communicatie, initiatiefrijk
Je bent resultaatgericht, commercieel, je ziet kansen en benut mogelijkheden om de verkoop te verhogen
Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits, Pools, Roemeens of Tsjechisch is een pré
Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits, Pools, Roemeens of Tsjechisch is een pré
Minimaal MBO+ werk- en denkniveau
Flexibele werkhouding

Wat bieden wij Een uitdagende en veelzijdige commerciële groeifunctie met ruimte om initiatieven te nemen, om te werken aan je ontwikkeling en om door te groeien
Prettige informele werksfeer in een klein team
Prima arbeidsvoorwaardenpakket

ReagerenHerken jij jezelf in bovenstaand profiel? Wacht dan niet langer en reageer meteen! Je kunt ons bereiken via de contactgegevens hieronder.

Rinus Rensen
06 - 34 18 50 92
sollicitaties@jvanvliet.com

Je kunt ook reageren via dit contact formulier:

Naam *
Telefoon nummer *
Email adres *
Stuur een bericht *
CV *
CV *
Motivatie Brief
Motivatie Brief
* Required Field
Your personal information will be kept strictly confidential and will not be sold, reused, rented, loaned or otherwise disclosed.


WEBSHOP LOGIN

x