View all vacancies

Ervaren Teamleider / Meewerkend Voorman Planten

Van VLIET Potplants Westland

Over Ons

Van Vliet Potplants BV is een exporteur van potplanten en onderdeel van de Van Vliet Flower Group. Wij zijn zowel in het Westland als in Aalsmeer gevestigd. Van Vliet Potplants BV is een groeiend bedrijf waar collegialiteit en een goede werksfeer een belangrijke factor zijn voor het resultaat.

Wie zoeken wij

Voor onze vestiging in het Westland zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Teamleider/ Meewerkend Voorman. Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor de logistieke processen binnen de box en zorg jij er, samen met jouw team, voor dat de planten op tijd klaar zijn voor transport naar onze klanten.

Door jouw ervaring in deze functie heb je totaaloverzicht over de afdeling en begeleid je collega's waar nodig en stimuleer je hen om zo optimaal mogelijk te presteren. Samen met jouw collega maak je de planning en ben je verantwoordelijk voor de processen in de box. Je rapporteert aan de Verkopers hoe de logistieke processen verlopen.

Wat vragen wij

Ruime ervaring opgedaan in de planten, bij voorkeur bij een Plantenexporteur;
Kennis van planten is een must;
Je hebt een flexibele houding, zowel in werktijden als in werkzaamheden;
Je bent collegiaal, flexibel, secuur, verantwoordelijk, een echte people manager;
Woonachtig in de omgeving Westland.

Wat bieden wij

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie met goede arbeidsomstandigheden en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Wij hebben een prettige en informele werksfeer. Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.

Reageren

Ben jij degene die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen! Je kunt ons bereiken via de contactgegevens hieronder.

Fred Wessteijn
06 - 53 56 10 05
sollicitaties@jvanvliet.com

Je kunt ook reageren via dit contact formulier:

Naam *
Telefoon nummer *
Email adres *
Stuur een bericht *
CV
CV
Motivatie Brief
Motivatie Brief
* Required Field
Your personal information will be kept strictly confidential and will not be sold, reused, rented, loaned or otherwise disclosed.


WEBSHOP LOGIN

x