View all vacancies

Administratief Medewerker

Van VLIET Potplants - Van Vliet Potplants B.V. Westland 40 hours per week

Over Ons

Van Vliet Potplants BV is een toonaangevende exporteur van kamer- en tuinplanten, gevestigd op het terrein van FloraHolland in Westland en Aalsmeer en onderdeel van de Van VLIET Flower Group.
De Van VLIET Flower Group is in meer dan 30 landen actief, voornamelijk in Europa, en heeft 20 buitenlandse vestigingen die de Van VLIET Flower Group in staat stellen in te spelen op de lokale markten.

Van Vliet Potplants BV groeit snel in een markt die volop in ontwikkeling is. De klant staat centraal en met het hoge service niveau doen we er alles aan om de groei van de klant te ondersteunen. Er wordt dagelijks lokaal ingekocht, het merendeel direct bij de kwekers en de producten worden nog dezelfde dag klaargemaakt voor transport naar onze klanten in heel Europa. Dit doen we met een enthousiast en gedreven team in een informele werkomgeving met korte lijnen en volop kansen om door te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Wie zoeken wij

Ben jij toe aan de eerste of tweede stap in jouw carrière en op zoek naar een afwisselende en uitdagende administratieve functie in een dynamische en commerciële omgeving? Houd je ervan om zaken uit te zoeken en ervoor te zorgen dat de puzzel klopt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Administratief Medewerker Logistiek ben jij, samen met je drie directe collega’s, een belangrijke spil in het proces van het registreren en het controleren van de in- en uitgaande Deense karren. In de ochtend houd jij je bezig met het invoeren van de uitgaande karren in het registratieprogramma Avalanche. Daarna verwerk je de inkomende karren en documenten die daarbij horen. Wanneer alles goed in het systeem staat, neem je contact op met klanten, kwekers en transporteurs om de openstaande saldo’s af te stemmen. Ook houd je de mailbox in de gaten om vragen te beantwoorden en de problemen op te lossen. De communicatie gaat veelal in het Engels dus het is belangrijk dat je de taal zowel mondeling als schriftelijk beheerst.


Wat vragen wij

Je bent 32-40 uur per week beschikbaar, verdeeld over 5 werkdagen;
Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
Kennis van en ervaring met logistiek is een pré, evenals ervaring in onze branche;
Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
Je kunt goed overweg met Excel;
Je bent pro-actief, oplossingsgericht en accuraat;
Je bent een teamplayer, sociaal en klantvriendelijk.

Wat bieden wij

Een uitdagende en veelzijdige functie in een klein team;
Goede arbeidsomstandigheden en doorgroeimogelijkheden;
Marktconforme arbeidsvoorwaarden;
Uitzicht op een vast contract bij gebleken geschiktheid;
Een prettige werksfeer bij een informele organisatie;
Actieve personeelsvereniging.

Reageren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan snel!

Fred Wessteijn
0174 - 636885
sollicitaties@jvanvliet.com

Je kunt ook reageren via dit contact formulier:

  Naam *
  Telefoon nummer *
  Email adres *
  Stuur een bericht *
  CV
  CV
  Motivatie Brief
  Motivatie Brief
  * Required Field
  Your personal information will be kept strictly confidential and will not be sold, reused, rented, loaned or otherwise disclosed.


  WEBSHOP LOGIN

  x