View all vacancies

Internationaal Chauffeur UK

J. van VLIET Transport - J. van Vliet Transport B.V. Several Locations

Over Ons

J. van Vliet Transport B.V. is het transportbedrijf van de VAN VLIET Flower Group en verzorgt dagelijks het transport van bloemen, planten en bijproducten vanaf onze locatie in Westland naar onze klanten in Groot-Brittannië en Ierland. Dit doet J. van Vliet Transport B.V. met zo’n 21 eigen vrachtwagens en 25 werknemers.

De VAN VLIET Flower Group is een no-nonsense planten- en bloemen handelsbedrijf welke in meer dan 30 landen actief is, voornamelijk in Europa. Wij zijn gevestigd op het terrein van FloraHolland in Honselersdijk.

Wie zoeken wij

Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs C en E en in het bezit van code 95? Beschik je over enkele jaren ervaring als vrachtwagenchauffeur en kun je niet wachten om te starten aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter uitbreiding van ons huidige team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Internationaal Chauffeur UK voor het transport van bloemen en planten tussen onze vestiging in Nederland en onze afnemers in het Verenigd Koninkrijk. Dit doe je met behulp van moderne en goed onderhouden vrachtwagens.

Wat vragen wij

Je hebt een geldig rijbewijs B, C en E en chauffeurspas;
Wanneer je code 95 hebt is dit een pré;
Je hebt een gedreven persoonlijkheid en werkt zelfstandig;
Je bent flexibel;
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij

Wij bieden een fulltime of parttime dienstverband in een klein, prettig team. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een actieve personeelsvereniging en uitzicht op een vast dienstverband. Mocht je liever op oproepbasis werken is dat ook mogelijk.

Reageren

Ben jij degene die wij zoeken? Wacht dan niet langer en reageer meteen! Je kunt ons bereiken via de contactgegevens hieronder.

Mocht je vragen hebben over deze functie, dan kun je contact opnemen met John van der Hout.

John van der Hout
0174 - 637684
john@jvanvliet.com

Je kunt ook reageren via dit contact formulier:

  Naam *
  Telefoon nummer *
  Email adres *
  Stuur een bericht *
  CV
  CV
  Motivatie Brief
  Motivatie Brief
  * Required Field
  Your personal information will be kept strictly confidential and will not be sold, reused, rented, loaned or otherwise disclosed.


  WEBSHOP Identifiant

  X